Het gezicht achter Moise
Dat ben ik, Minke. Ik ben opgegroeid in Veghel, waar ik nog steeds woon samen met mijn vriend. Kom je hier ook uit de buurt? Dan heb je mij wellicht al ooit voorbij zien lopen of herken je mij als ‘instructrice bij Sportstudio van Dijk’.

Ik heb de nodige hobbels op mijn levenspad weten te overwinnen wat mij uiteindelijk gebracht heeft tot het punt waar ik nu ben. Een gelukkig persoon, die het maximale uit haar leven haalt, geniet zoveel als ze kan en houdt van zichzelf, ook op de mindere dagen. Vanaf het moment dat ik voelde dat ik echt van mezelf houd wist ik, dit gevoel gun ik iedereen en ik wil er alles aan doen dit te verspreiden. Anderen weer in hun kracht en licht zetten zodat de wereld vol lichtpuntjes zit. Dat is wat ik wens. Ik hoop via Moise deze wens te kunnen realiseren en mensen te ondersteunen, te laten stralen en op die manier licht en liefde te verspreiden.

Mijn rugzakje heb ik door de jaren heen gevuld met de nodige kennis om niet alleen zelf te stralen, maar ook anderen daarbij te kunnen helpen. Als afgestudeerd Holistisch Therapeut werk ik vanuit de vijf holistische niveaus zodat we alles duidelijk in kaart kunnen brengen en we per niveau kunnen kijken wat voor jou werkt.

Wil jij net als ik, genieten zoveel als kan en écht blij zijn met jezelf en het leven van je leidt? Neem dan contact met mij op, dan gaan we samen aan de slag!