Intake
Graag maak ik (online) kennis met jou, zodat we kunnen bespreken waar jouw vragen liggen en wat ik voor je kan betekenen. Een intake is geheel vrijblijvend, omdat ik het van belang vind dat jij een goed gevoel over houdt aan ons gesprek en de keuzevrijheid hebt of je dit proces samen aan wilt gaan.  

Holistische coaching
Bij de coaching staan jouw hulpvraag, klacht(en) en behoefte(n) centraal. Samen kijken we naar het geheel van jouw systeem aan de hand van de vijf holistische niveaus; mentaal, fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel. We kijken wat bij jou past om het gewenste resultaat te behalen en weer in jouw kracht te staan. Zo zorgen we er samen voor dat jij weer gaat stralen!  
Energetische behandelingen kunnen ter ondersteuning ingezet wo6rden voor optimaal resultaat.

Online coaching
Een familievoorstelling is een vorm van systemisch werken waarin oude patronen en overtuigingen zichtbaar worden en een helende beweging in gang gezet kan worden. Het effect van de op/anderen in het systeem. Deze plaats je in de ruimte, zoals ze voor jouw gevoel met elkaar in relatie staan. Vervolgens kijken we samen wat het effect van deze positie is en welke gevoelens en patronen zichtbaar worden. Met als doel om in afstemming met alle representanten een gewenste situatie te creëren.  

Familieopstelling
Een familievoorstelling is een vorm van systemisch werken waarin oude patronen en overtuigingen zichtbaar worden en een helende beweging in gang gezet kan worden. Het effect van de opstelling werkt door in het systeem en heeft effect op alle vijf de holistische niveaus.
Je stelt jezelf op t.o.v. een systeem of thema waar jij moeilijkheden ervaart. We werken met representanten (voorwerpen), je kiest een representant voor jezelf en de anderen in het systeem. Deze plaats je in de ruimte, zoals ze voor jouw gevoel met elkaar in relatie staan. Vervolgens kijken we samen wat het effect van deze positie is en welke gevoelens en patronen zichtbaar worden. Met als doel om in afstemming met alle representanten een gewenste situatie te creëren.  

Energetische behandelingen – Reiki
Energetische behandelingen zorgen ervoor dat jouw energie weer in balans komt, terug in zijn natuurlijke trillingsfrequentie. Onbalans in je systeem zorgt voor verstoring in je energie, wat zich uit in de vorm van fysieke, mentale, emotionele of energetische klachten. Bij een energetische behandeling, zoals Reiki, pak je de kern van de klacht(en) aan, waardoor niet alleen de klacht(en) vermindert of verdwijnt, maar ook de oorzaak hersteld wordt.
Ik werk voornamelijk met Reiki, dit wordt doorgegeven via handoplegging. Reiki herstelt de verstoorde energie en brengt deze terug in balans. Bij reiki hoef jij niets anders te doen dan te ontspannen en te genieten van de behandeling.  

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden, neem vrijblijvend contact met mij op.